Aanmelden en reglement

AANMELDEN EN REGLEMENT

 

AANMELDING

 

Als je van plan bent een film in te sturen, meld je dan vast aan via deze site. Dat is nog geheel vrijblijvend. Het is voor ons nuttig om te weten hoeveel films er komen; dit in verband met het reserveren van zaalruimte.

Je mag meerdere films insturen

 

Je kunt je inschrijven door een berichtje te sturen naar:goudsfilmfestival@gmail.com en daarin vermelden:

 

 • Naam en email-adres
 • Categorie filmer

 

(Heb je nog vragen, of wil je advies of bepaalde zaken, laat dan ook je telefoonnummer achter en we nemen contact met je op)

 

Inleveren Film

 

De film moet worden verzonden via internet, wetransfer. Het formaat van de film mag zijn: mp2 of mp4. Bij voorkeur in HD. Er mag slechts één film, tegelijkertijd, via WeTransfer worden verzonden. Lever je meerdere films in, stuur ze dan apart. Opsturen via www.wetransfer.com t.a.v. goudsfilmfestival@gmail.com onder vermelding van: naam, emailadres en titel film en duur (lengte) film.

 

Inzendingen dienen uiterlijk 5 september 2018 in het bezit te zijn van het Gouds Film Festival. 

 

REGLEMENT

 

 1. Filmclub Toverlint organiseert het open “Gouds Film Festival” op woensdag 17 oktober 2018 in Gouda, aanvang 19:00 uur.
 2. Het festival is bedoeld voor enthousiaste filmers en ook scholen worden uitgenodigd. Commerciële filmers zijn uitgesloten.
 3. De inzenders moeten wonen in Gouda en omgeving.
 4. De films worden beoordeeld door een jury met ervaren leden.
 5. Het aantal inschrijvingen per deelnemer is onbeperkt. Wel graag z.s.m. aanmelden.
 6. Bij inzendingen, van kinderen in de basisschool leeftijd, graag aangeven wat het aandeel van de kinderen zelf is. Dit om een goede beoordeling mogelijk te maken.
 7. Vier à vijf minuten is een mooie lengte voor de film. De maximale lengte is 10 minuten, inclusief de titel en de aftiteling. Bij overschrijding wordt de betreffende film gediskwalificeerd.
 8. De film moet vooraf gegaan worden door 10 seconden zwart en eindigen met minimaal 10 seconden zwart. Dus geen sterretjes, logo’s of aftellen e.d.
 9. De film moet worden verzonden via internet WeTransfer onder vermelding van deelnemer en titel film. Het formaat van de film mag zijn: mp2 of mp4
 10. Er mag slechts één film (tegelijkertijd) via WeTransfer worden verzonden.
 11. De film dient uiterlijk op 5 september 2017 in het bezit zijn van goudsfilmfestival@gmail.com.
 12. De inzender krijgt een ontvangstbevestiging per mail.
 13. Bij veel inzendingen wordt een selectie gemaakt, welke films vertoond worden.
 14. De organisatie zal de inzendingen met zorg behandelen, maar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, diefstal of kopie van de films, voor, tijdens of na de wedstrijd.
 15. De inzender geeft toestemming om de film(s) te vertonen op de website en het youtube kanaal van het GOUDSFILMFESTIVAL en van Toverlint en mogelijke uitzending via Gouwestad TV.
 16. De films mogen geen schokkende beelden, dan wel aanstootgevend taalgebruik bevatten. Dit ter beoordeling door de jury. De organisatie behoudt zich het recht voor films te weigeren die niet aan bovenstaande criteria voldoen.
 17. Als er vragen of onduidelijkheden zijn, kun je contact opnemen met goudsfilmfestival@gmail.com Wij zullen dan ons best doen om te helpen.
 18. De organisatie behoudt zich het recht voor om het Festival aan te passen afhankelijk van het aantal en de kwaliteit van de inzendingen.
 19. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.